Onze filosofie

Advocaten moeten weten wat ze weten, maar vooral ook wat ze niet weten. Daarom doen wij "lang niet alles". Maar wat we doen (u vindt dat elders op deze website) , doen we goed. Dus blijven we investeren in know how. Want de juridische wereld verandert elke dag. En uw belang vraagt dat wij dat heel goed in de peiling houden.

Wij vinden dat u van ons een concrete prognose in "uw zaak" mag vragen. Hoe sta ik ervoor? Wat gaat er gebeuren? Hoe lang gaat het duren? En aan "fifty/fifty" of "het kan vriezen of het kan dooien" heeft u niet zoveel – tenzij het echt zo is. Als het even kan, geven we die concrete analyse en prognose. En om die te kunnen maken, gelden wat ons betreft een paar hoofdregels.Routine bestaat niet. Elke zaak is anders.

Een zaak win je op de feiten.

Dus zorg dat je die feiten kent. Wij vragen door. U als klant heeft er immers ook niets aan om feiten achter te houden, want dan komt er per definitie een verkeerde "diagnose".

Zoek altijd verder dan de advocaat van de tegenpartij.

Uw relatie met uw advocaat is gebaseerd op vertrouwen. Als dat er niet is of het klikt niet, moeten we er niet aan beginnen.

Een zaak is voor ons alleen een zaak als er wat in zit. Wij doen niet aan "losse flodders". En we schrijven ook geen uren om uren te schrijven. We werken efficiënt. In alles zijn we transparant. En betrekkelijk informeel. Geen dikdoenerij, maar recht-toe-recht-aan advisering op een voor u plezierige wijze.